شماره صفحه: 3 از 8841
سلام خانم دکتر عزیز و خسته نباشید.ممنونم که به سوالات پاسخ میدید.فرمودید که هورمونهای من در رنج یائسگی نیست.میخواستم ببینم علت اختلالات در سیکل های من چی میتونه باشه.راستش من لیکن پلان مویی دارم و از اردیبهشت امسال دارم سیکلوسپورین مصرف میکنم.خیلی از عوارضش رو از جمله گرفتگی عضله و... رو گرفتم.آیا این اختلال در سیکل پریود من میتونه ناشی از مصرف این قرص باشه؟ این بیماری داره داغونم میکنه
( این سوال 8 روز قبل مطرح شد و 7 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام روزتون بخیر من یه آزمایش چکاپ انجام دادم و یکی از موارد آزمایشم زیر حد نرمال هست ممنون میشم بررسی بفرمایین که اگر مورد مهمی هست من برای بررسی خدمت برسم ممنون
( این سوال 8 روز قبل مطرح شد و 7 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام روزتون بخیر من یه آزمایش چکاپ انجام دادم یکی از موارد پایینتر از حد نرمال بود ، ممنون میشم بررسی بفرمایین که اگر مورد مهمی هست برای بررسی خدمت برسم. ممنون
( این سوال 8 روز قبل مطرح شد و 7 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
خانم دکتر من فقط برای تعیین جنسیت میخوام آی یو آی کنم خودم و همسرم سالم هستیم. اگر سونو بگیرم و فولیکول مناسب داشته باشم میشه فرداش بیام تهران و برام آی یو آی تعیین جنسیت انجام بدید.میخوام حتما این کارو این ماه انجام بدم.سپاس
( این سوال 8 روز قبل مطرح شد و 7 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام و خسته نباشید خدمت شما خانم دکتر عزیز...من ده دهم بهمن به دلیل رابطه محافظت نشده قرص اورژانسی خوردم و دوازده ساعت بعد یکی دیگه..چهار روز بعد از مصرف قرص پریود شدم دوباره..والان ۸ روز از تموم شدن پریودم میگذره دوباره امروز پریود شدم...لازمه بگم در پریود اول خونریزی طبیعی در دوم کم بود و الانم که هنوز روز اوله...به نظرتون این طور که من سه بار پریود شدم دلیل مصرف قرص اورژانسی بوده یا خیر؟
( این سوال 9 روز قبل مطرح شد و 8 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانوم دکتر ۴۵ ساله هستم به علت کیست ۲ ماه پریود نشدم ضخامت اندومتر ۱۴ بود و بعد دو تا امپول پروژسترون زدم ضخامت اندومتر ۵ شد ۲۵ آذر کیستم رو جراحی کردم هموروژیک بود و ۲۶ آذر پریود شدم من پریودام از ابتدا ۱۰ روزه بوده ۲۲ دی لکه بینی داشتم تا اینکه دوباره ۲۵ دی پریود شدم و بعد از پریود ۳ روز لکه بینی داشتم الان ۲۵ بهمن باید پریود میشدم که نشدم هنوز آیا در سن من طبیعی است تاخیر؟
( این سوال 9 روز قبل مطرح شد و 8 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام خدمت شما . خانم دکتر من قرار بود این ماه آی یو آی با تعیین جنسیت در شهر خودمون انجام بدم . از سه ماه قبل رژیم غذایی از دکترم گرفتم.از سوم پریودم روزی یک لتروزول و یک کلومیفن میخورم و البته پروژسترون هم تجویز کردن .قرار بود دوازده پریودی سونو بدم و چهاردهم آی یو آی انجام بدیم اما دکترم مادرش سکته کرده و رفته مطب تا بعد عید تعطیل کرده و گفته اردیبهشت از اول شروع کنیم.الان من با توجه به اینکه داروهام مصرف کردم و کلی عوارض و حالت تهوع و.. تحمل کردم نمیخوام این ماه بی خیال بشم. گفتم از شما سوال کنم ببینم زحمت میکشید آی یو آی منو این ماه تقبل بفرمایید البته با تعیین جنسیت.
( این سوال 10 روز قبل مطرح شد و 8 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام فقط امیدم بعد خدا به پاسخ دقیق شماست تو رو خدا منو کمک کنید ۴۶ سالمه و حدود یک دو سالس است که پریود نمیشم. درصورتی که این امر ارثی نبوده و مادرم در سن ۵۵ سالگی یائسه شدند… سونوگرافی که دیروز از رحم و ضمائم (ابدومینال + ترانس واژینال) داشتم نتایجش به شرح زیر است: رحم با ابعاد Top normal 77*55*98 میلی متر و با اکوی میومتریال Coarse در بعضی نواحی مختصری هتروژن دیده شد. آندومتر با ضخامت برابر با ۹.۵ میلی متر (در دو لایه) مشاهده شد. تخمدان چپ با ابعاد ۱۸*۲۷ میلی متر و با اکوی پارانشیمال طبیعی مشاهده می شود. تخمدان راست با ابعاد ۳۵*۲۶ میلی متر و با اکوی پارانشیمال مختصر هتروژن دیده شد. یک تودخ هترواکو به ابعاد ۱۵*۲۰ میلی متر در تخمدان راست دیده می شود. در ضمن مقدار کمی مایع آزاد نیز در آدنکس راست مشاهده می شود. پیگیری س.ن.گرافیک و بررسی تکمیلی از جمله کنترل تومور مارکرها توصیه می شود. تورو خدا بگیید چه وضعیتی دارم. خیلی نگرانم. توضیح دهید کامل و دقیق چه اتفاقی برام افتاده است. منتظر پاسخ کامل و سریع شما هستم. باتشکر فقط اگر امکانش هست به ایمیل بفرستید Maryam_Korehie@yahoo.com
( این سوال 10 روز قبل مطرح شد و 8 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر خسته نباشین من روز ۱۱ پریودم رفتم سونوی فولیکول البته روز سوم تا هفتم لتروزول خورده بودم به تجویز پزشک تو سونو تو تخمدان چپ ۴ تا فولیکول ۱۴،۱۶،۱۴،۱۴ میلی بود و تو تخمدان راست دو تا فولیکول ۹ و ۱۶ بود تاکید میکنم روز ۱۱ پریودم رفته بودم حواب رو که بردم دکتر واسه من یه آمپول زیر جلدی دکاپپتیل دادن و از دور نافم زده شده حالا موندناونو واسه چی دادن به من تو اینترنت نوشته واسه خانم هایی که میخولن باردارشن نمیدن واسه افراد بالای ۵۰ سال میدن واسه یائسگی اینا اعصابم به کل داغون شده خواهش میکنم جوابمو بدین دارم سکتع میکنم یعنی چی اون آمپول واسه یه خانون در حال اقدام اونو واسه چی میدن ممنوت
( این سوال 10 روز قبل مطرح شد و 8 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر گل ، امکانش هست با توجه به نتیجه ی آزمایشم بفرمایید قرص لووتیروکسین باید بخورم یا نه ، البته حدودا پنج سال میخوردم ولی وقتی این ازمایش رو دادم سه ماه بود که لووتیروکسین نخورده بودم . ( این سوال 20 ساعت قبل مطرح شد و 6 ساعت قبل به این سوال پاسخ داده شده است. ) باردار هستید؟ نه خانم دکترجان ، باردارنیستم .
( این سوال 10 روز قبل مطرح شد و 10 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر عزیز و مهربون از بیماران شما هستم. دو سوال داشتم از خدمتتون ماه پیش دو کیست در تخمدان راست داشتم.و طبق فرموده ی شما این ماه، بعد از پریود رفتم سونوگرافی واژینال. دو روز پیش جواب سونوگرافی واژینال رو فرستادم براتون و در جواب شما گفتین در نتیجه ی سونوگرافی چیز نگران کننده ای نیست. سوال اول: فقط یه مورد در سونو بود با اینکه شما فرمودید چیز خاصی در نتیجه سونو نبود. اما اگر میشه بفرمائید چرا در سونوگرافیم نوشته بود سایز رحم بزرگتر از حد نرمال است با اندازه های ۱۰۳×۴۴×۵۷ میلیمتر.این موضوع نگران کننده نیست؟ و سوال دوم: اینکه چون شهرستانم نمیتونم بیام خدمتتون که اگه داروی جدید باید مصرف کنم برام بنویسید. بخاطر کیستم ماه پیش پودر اینوفولیک صبح و شب، و قرص متفورمین صبح ۲ تا و شب ۱ عدد میخوردم. این داروها رو این ماه هم همچنان مصرف کنم؟ ممنون از وقت باارزشتون که برای سوالهای ما میگذارید.
( این سوال 10 روز قبل مطرح شد و 10 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر من یک سال پیش سقط داشتم بعد یکسال جلوگیری کردم به صورت طبیعی بعد 6 ماه که جلوگیری نکردم و باردار نشدم عکس رنگی گرفتم و جوابش خوب بود ولی بعد عکس رنگی هم باردار نشدم دکتر روز سوم پریود سونو واژینال انجام داد و گفت یکی از تخمدان ها غیر فعال هست و فولیکول ندارد ولی یکی فعال است در حالیکه همیشه بهم میگفت تخمدانهات فعال هستند و امپول فوستیمن و قرص کلومفین بهم داد حالا سوال که دارم اینه که ممکنه در سن 28 سالگی هم یایسه شویم؟ دلیل غیرفعال شدن تخمدان چیست و ایا برگشت پذیر است؟ چه درمانی پیشنهاد میکنید؟
( این سوال 10 روز قبل مطرح شد و 10 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکترمهربون.بنده مجردم و۱۹سالمه.بخاطرمشکل ریزش موبه دکترپوست مراجعه کردم وآزمایش هورمونی برام نوشت که یک ماه دارومصرف کردم قبل ازاونم بخاطر نامنظمی قاعدگی وموزائددکترغددرفتم وحدود۴ماه دارومصرف کردم.که درکل تقریباً۵دوره سیپروترون کامپاندخوردم‌.وهرروزاسپیرونولاکتون۱۰۰ ک یکی صبح۵۰ ویکی هم شب۵۰میلی میخوردم.اززمانی که چندماه مصرف میکردم پریودام رودقیق شدم.الانم دوماهه که قطع کردم دوبار رو تقریبامنظم بوده بافاصله سه چهارروز اینوراونور.درحالی که قبل ازمصرف داروشایدسالی سه چهاربارپریودمیشدم.الان ریزش مو ام کمترشده اماهمچنان موزائددارم.آزمایشام هم دوباره تکرارکردم ب شرح زیره .دکترگفت نیازی نیست دارومصرف بشه.اماباتوجه به اینکهdheباراول خیلی بالابوده وباربعدی پایین اومده همش میترسم که نکنه آزمایشگاه اشتباه کرده باشه و من همچنان نیازبه داروداشته باشم‌.خانم دکترتوروخداکمکم کنیدواقعانیاز ب کمک دارم.دارم افسردگی میگیرم ازاین همه پرمویی.جداازپرمویی وحشت دارم که درآینده نتونم بارداربشم.چون الان دردوران عقدم.تابستون عروس میشم وشوهرم اصراردارن چندماه بعدازازدواج اقدام کنیم خیلی میترسم ازاینکه باردارنشم. نتیجه آزمایش اول: Fsh۴.۹__Lh5.58__prolactin24.4 پرولاکتین رنج نرمالش 6.2-23.4 Oh.progestrone1.4 Testosterone37.8 رنج نرمال تستوسترون 20_75 Dhea.so4 538 رنج نرمال دی اچ 33.6_78.9 کورتیزول 14.4 تی اس اچ 1.9 نتایج آزمایش دوم بعدازقطع دارو: prolactin20.20 پرولاکتین رنج نرمالش 6.2-23.4 Testosterone1.1 رنج نرمال تستوسترون 0.4_7.1 Dhea.so4 3.7 رنج نرمالش0.03_5.88 ممنون میشم راهنمایی کنید.درحال حاضرهیچ دارویی هم مصرف نمیکنم بجزویتامینeوزینک برای موهام که دکترگفتن ازلحاظ هورمونی مشکلی نداری و بخاطرارثیه.واقعابرای ارثی میشه پرمویی زائد وریزش مو؟
( این سوال 11 روز قبل مطرح شد و 10 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر من 1 دی پریود شدم و ماه بهمن پریود نشدم دیروز سکس داشتم و جلوگیری نکردم با توجه به تاریخ پریودم الان ریسک بارداری دارم ؟ ممنون میشم بفرمایید برای جلوگیری از بارداری چیکار کنم در ضمن ماه مهر قرص لونژیل خوردم و خیلی اذیت شدم
( این سوال 11 روز قبل مطرح شد و 11 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر گل ، امکانش هست با توجه به نتیجه ی آزمایشم بفرمایید قرص لووتیروکسین باید بخورم یا نه ، البته حدودا پنج سال میخوردم ولی وقتی این ازمایش رو دادم سه ماه بود که لووتیروکسین نخورده بودم .
( این سوال 11 روز قبل مطرح شد و 11 روز قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
شماره صفحه: 3 از 8841