شماره صفحه: 1 از 8481
سلام خانم دكتر من ١تير لونژيل خوردم ٢١خرداد پريود شده بودم ٧تير لك ديدم ١٠تير تا ٤تير ٣روز پريود بودم ٧روز پيش بده يكم سوزش بازم ترشح قهوهايي تيره با خونابه داشتم من نگران حاملگيم
( این سوال 15 ساعت قبل مطرح شد و 13 ساعت قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانوم دکتر من امروز پیش دکترم لودن بخاطر یه سری کیست های کوچیک و احتمال تنبلی تخمدان بهم مدروفم دادن که از روز ۱۵ شروع کنم تا ۹ شب روزی ۲تا میشه من اینو چند روز دیرتر بخورم؟ و دیرتر پریود بعدیم شروع شه؟
( این سوال 16 ساعت قبل مطرح شد و 13 ساعت قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باسلام وخسته نباشید.من سی وپنج ساله هستم وبیست وسه اردیبهشت امسال زایمان کردم و تا روز دوم تیر لک بینی وخونریزی داشتم که هممون روز تموم شد امروز که سی ویک تیره به علت حالت تهوع که سه روزه بی دلیل شروع شده ازمایش بتا دادم که عدد پنج بود در ضمن از شیر خودم به نوزادم میدم.آیا احتمال بارداری هست.ممنونم از پاسخگوییتون.
( این سوال 16 ساعت قبل مطرح شد و 13 ساعت قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام من بلافاصله بعد از نزديكي از قرص لونژيل استفاده كردم و بعد از ١٢ساعت ديگه يكي ديگه خوردم.الان ١٠روز از خوردن قرص ميگذره ومن هنوز پريود نشدم.احتمال داره باردار باشم با وجود خوردن قرص.نزديكي هم در تاريخ٢٢تير بوده.
( این سوال 16 ساعت قبل مطرح شد و 13 ساعت قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانوم دکتر.خسته نباشین.میخواستم برام عمل اندازه گیری عمق رحم رو توضیح بدین که چجوری انجام میشه.چون قبل از آی وی اف و روز دوم پریود اندازه گیری میکنن و میگن خیلی دردناکه.راستش من میترسم.لطفا کمکم کنید. سوال دومم اینه که قبل از آی یو ای جه کارهایی رو توصیه میکنید که انجام بدم.من بدلیل تخمدان پی سی او الان مرحله چهارم آی یو آی هستم.آیا تغذیه یا کار دیگری هست که انجام بدم تا برای جواب گرفتن تاثیر مثبت داشته باشه. من شنیدم میگن سردی ها خوب نیس تو تغذیه البته خواستم بدونم درسته این حرف.؟ ممنون⚘
( این سوال 17 ساعت قبل مطرح شد و 13 ساعت قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام دکتر نزدیک ۲ ساله قصد بارداری دارم و نمیشه,خودم تنبلی تخمدان دارم وتحت نظر دکتر دارم آمپول سینال اف تزریق میکنم عکس رنگی رحمم سالمه.آزمایش اسپرم شوهرم تعداد۲۶میلیونه ولی تحرکش ضعیفه نزدیک به رنج نرمال هست ولی در رده ضعیف.آیا این میتونه مشکل ساز بشه؟با دارو رفع میشه ؟و اینکه شوهرم آزمایش اسپرمو بعد از ۴ روز از نزدیکیمون انجام داده این میتونه بر تحرکش تاثیر بزاره؟آیا سیگار هم بر تحرکش تاثیر داره؟
( این سوال 17 ساعت قبل مطرح شد و 13 ساعت قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام و خسته نباشيد خدمت خانم دكتر... خانم دكتر ممنون از وبلاگ خوبتون خيلي استرس دارم يه سوال از خدمتتون داشتم خواهش مي كنم منو از استرس نجات بدين خانم دكتر عزيز من از حدود ١٠ مرداد شروع به مصرف ال دي كردم ولي چون در زمان درست يعني روز ٥ قاعدگي شروع نكردم و در حدود روز ١٠-١١ سيكل شروع كردم و چون در يك سايت خوندم در ماه اول ال دي قابل اعتماد نيست ٢ بار در ماه اول استفاده رابطه جنسي داشتم هر دو بار با وجود مصرف ال دي ... از روش اورژانسي استفاده كردم ولي به مصرف ال دي ادامه دادم .... من ال دي رو به صورت پيوسته مصرف كردم به علت ورزش كه مي كنم يعني بسته اول كه تمام شد بسته بعد راشروع كردم در ماه دوم هم ال دي مصرف كردم ولي حدود ٤-٥ روز مجبور به استفاده از انتي بيوتيك شدم ( با توجه به اچ دي هايي كه ماه قبل مصرف كرده بودم نمي دونم چه روزي از سيكلم مي شده ) حدود ١٠ روز پس از مصرف انتي بيوتيك با همسرم رابطه داشتم كه به علت پارگي كاندوم كل مني داخل واژنم ريخت با توجه به اينكه انتي بيوتيك با ال دي تداخل داره و اينكه چند نوبت پيش امده بود كه ال دي را سرساعت خودش نخورده بودم و با ٧-٨ ساعت تاخير خورده بودم از ترسم از روش اورژانسي استفاده كردم . خانم دكتر عزيز خواهش مي كنم بهم بگين الان به نظرتون من باردار شدم؟ احتمال بارداري هست؟ اخه من جايي خوندم كه اگر از روش اورژانسي استفاده بشه كاراييش مياد پايين و من ماه هاي قبل زياد ازين روش استفاده كرده بودم
( این سوال 18 ساعت قبل مطرح شد و 13 ساعت قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام و عرض خسته نباشد بنده 48 سال سن دارم و حدود 20 سال از ازدواجم میگذره ولی صاحب فرزند نشدیم ..... چند بار به دکتر مراجعه کرده ولی به دلیل استفاده نکردن داروها توسط همسرم نتیجه نگرفتیم ........لطفا بنده را راهنمایی کرده که هنوز هم احتمال باردار شدن در این سن هستش که بنده اقدامی انجام بدم . باتشکر
( این سوال 19 ساعت قبل مطرح شد و 13 ساعت قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام. در هفته 30 بارداری هستم. دوماه پیش ازمایش تیروییددادم ۲بودبعدالان‌مدتی قرص نامرتب میخورم. حالا آیا باید خوردن قرص هارو ادامه بدم یا دوباره برم آزمایش؟ ممنون میشم راهنماییم کنین.
( این سوال 19 ساعت قبل مطرح شد و 13 ساعت قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام . کل آزمایشای ایمنی و انعقادی ک دکتر بهم داده شامل اینها میشه ک مینویسم . آیا همش اینهاست ایمنی و انعقادی ؟ و دیگه نمیخواد ؟ ایمنی :Anti- DsDNA و Anti- cardiolipinAb و ANA و Anti - microsomalAb و Anti - phospholipid IGg و Anti-phospholipid IGm و اینم آیتم های انعقادی :PT و INRو P.T.T آیا هم اینها کافیه یا اینکه بازم آیتم های بیشتری داره آزمایش های ایمنی و انعقادی ؟؟
( این سوال 19 ساعت قبل مطرح شد و 13 ساعت قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام . من ب علت سقط مکرر و مشت سر هم و هر دوتاش تو هشت هفته ک داشتم کل آزمایشای سقط رو انجام دادم . روز بیستم پریود آزمایش ایمنی و انعقادی انجام دادم . لطفا بگین خوبه ؟؟ PT : 13/2 ک رنج نرمالش11/5-13/5 هستش INR:1/20 ک رنج نوشته Oral anti coagulantThropy:2-3و Nechanical heart valves:2/5 -3/5 Ptt :28/6 ک رنج نرمال 26-38 هستش . تمام آیتم های ایمنی در رنج نرمال بودش . AMH: 2/76 ک رنجش females: ND -12/6 و Girls:ND-8/9 و Females 3rd days ofcycle :ND-10/6 با توجه ب اینکه این آزمایشات بیستم سیکلم انجام دادم
( این سوال 20 ساعت قبل مطرح شد و 13 ساعت قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام وقت بخیر خانم دکتر من آزمایش هورمونی دادم و میزان پرولاکتینم درون طیف اما مقداری بالا بود. آیا باید درمان کنم یا این میزان نیازی به درمان ندارد؟ طیف پرولاکتین 132 تا 498 پرولاکتین من 498 بود. طیف تستوسترون 0.05 تا 0.73 بود تستوسترون من 0.73 بود. دوره های قاعدگی نامنظم 35 تا50روزه دارم. اما دکتر فقط به من دوفاستون دادند. مقداری نگران پرولاکتینم هستم. آیا بالاست و نیاز به ام آر آی دارد؟
( این سوال 22 ساعت قبل مطرح شد و 13 ساعت قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام.خانم دکتر من ۳ ماه ازدواج کردم و تنها ماه اول جلوگیری طبیعی داشتم از ماه بعد اقدام ب بارداری کردم دکتر هم مراجعه کردم گفتن pcoدارم و متفورمین پروژسترون و لتروزول بهم دادن ک گفتن طبق دستوری ک دادن استفاده کنم سوالم اینکه آیا خانم دکتر من مشکل حادی دارم با وجود این قرصها یا اینکه بدون مصرف این قرصها باردار نمیشم؟
( این سوال 22 ساعت قبل مطرح شد و 13 ساعت قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام و خسته نباشید و تشکر از شما نزدیک 2 سال است که برای بارداری اقدام کردم که نتیجه ای نگرفتم و پزشک خود را عوض کردم که برایم اسفند ماه عمل لاپاراسکوپی انجام دادند به علت گرفتگی یکی از لوله هایم. ماه گذشته که پریود شدم از روز 3 قاعدگی کلومفین و لتروزول خوردم و در روز 9 قاعدگی برای سونو رفتم که اعلام شد یک فولیکول 18 در تخمدان راست و چند فولیکول 14و15 و 9 در تخمدان چب دارم.روز 11 قاعدگی دو عدد آمپول HCG زدم و نزدیکی داشتم از روز 15 قاعدگی روزی 2 عدد قرص دوفاستون خوردم همچنین از روز 9 قاعدگی قرص EQUIN 1.25 روزی یک عدد مصرف کردم حال می خواستم بدانم بعد از تمام شدن قرص دوفاستون در چه زمانی پریود می شوم؟ آیا امکان بارداری هست؟ همچنین قرص EQUIN را دارم و حتی اگر پریود نشدم به خوردنش ادامه دهم. خیلی سپاسگزارم از زمانی که برای من گذاشتید
( این سوال 23 ساعت قبل مطرح شد و 13 ساعت قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام و خسته نباشید. خانم دکتر عزیز، هفته 13بارداری هستم ک با ورود به این هفته، بدنم"دست و پا" دچار خارش شده است، در حد کم و خفیف، شدید نمی باشد.آیا این امر خطرناک است و نیاز به پیگیری دارد؟چه زمانی باید پیگیری کنم؟ سپاسگزارم
( این سوال 1 روز قبل مطرح شد و 13 ساعت قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
شماره صفحه: 1 از 8481