شماره صفحه: 290 از 7608
بنده در هفته ۲۷ و سه روز بارداریم.خواستم بدونم نزدیمی در این دوران خطری داره؟ و این که میگن اگر زن به ارگاسم برسه برا جنین ضرر داره صحت داره؟ بنده تو این هفته میلم زیاد شده و حدود سه بار نزدیکی داشتم.اخرین سونو غربالگریم هم طول سرویکس ۴۴ بود.تا الان هم به جز کمر درد مشکلی نداشتم.لطفا کمکم کنید البته بعد از رابطه احساس میکنم جنب و جوش جنین بیشتر میشه و قلبش تند میزنه.
( این سوال 4 ماه قبل مطرح شد و 4 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باسلام ببخشید اگر امکان دارد آزمایش غربالگری بنده را تفسیر کنید و بفرمائید که آیا لازمه غربالگری سه ماهه دوم هم انجام بدم>؟؟؟ سن خودم: 21 سال سن حاملگی در زمان آزمایش: 12 هفته و 6روز papp-a: 6.50mlu/ml free B-hcg : 62.20 ng/ml NT: 1.40mm risk assessment(at term down syndrome: 1:4810 age alone: 1:1510 equivalent age risk: <15.0 trisomy 18/13 : 1:99000 سوال بعدی اینکه آیا سونوی آنومالی لازمه برم؟؟ و چه زمانی برای سونوی آنومالی اقدام کنم؟؟؟ ممنون از محبتتون
( این سوال 4 ماه قبل مطرح شد و 4 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
خانوم دکتر سلام،وقتتون بخیر،خسته نباشید،خانوم دکتر تو چن تا سایت خوندم که نوشته بود اونایی که آندومتریوز داشتن فقط با IVF حامله میشن و هیچ راه دیگه یی هم نداره ،نوشته بود به خاطر اینکه آندومتریوز برمیگرده و کسی که آندومتریوز داشته فقط با IVF میتونه حامله بشه . خانوم دکتر این قضیه خیلی منو ناراحت کرده ،مزاحمتون شدم ببینم واقعا این حرف درسته ؟ یا کیس من با همون عمل لاپراسکوپی که شما انجام دادید حل میشه و میتونم به روش طبیعی باردار شم؟ خانوم دکتر خیلی ممنون بابت تمام زحماتی که میکشید.متشکرم.
( این سوال 4 ماه قبل مطرح شد و 4 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
دكتر برام سونو واژينال رحم و تخمدان نوشته اما نميخوام واژينال انجام بدم و شكمي سونو ميرم ايا خيلي فرق بين سونو واژينال و شكمي هست؟
( این سوال 4 ماه قبل مطرح شد و 4 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام من مشکل تخمدان پلی کیستیک ونازایی دارم ویک سقط هم داشتم توی چهل روزگی. میخواستم جواب آزمایشمو تفسیر کنید: anti thyroid <0.8 0-34 tsh 1.9 0.27-4.2 prolactin 11.5 6-29.9
( این سوال 4 ماه قبل مطرح شد و 4 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانوم دکتر. من ۲۱ سالمه مجردم و تا به حال رابطه جنسی نداشتم, خودارضایی هم تا به حال نکردم. حدود ۱۵ سالم بود که به خاطر دلدرد پیش دکتر عمومی رفتم. ایشون منو پیش یه دکتر زنان فرستادن برای معاینه رحم. من در اون زمان اطلاعات زیادی راجبه پرده بکارت نداشتم. یادمه که مادرم خیلی نگران بود و نمیدونست انجام این ازمایش درسته یا نه. بالاخره رفتم برای ازمایش و اون خانوم دکتر از من پرسیدن که ازدواج کردم یا نه...منم گفتم بهشون که نکردم...ازمایسو ایشون با دست انجام داد. ب طوری ک من دستشونو کاملن توی شکمم حس میکردم...وقتی ام اومدم خونه توی لباسام خون دیدم...من فک کردم که پریود شدم. الان همه بهم میگن که نباید با دست میکرده و من پردمو از دست دادم دوماه پیشم رفتم معاینه پرده انجام دادم تو دانشگاه علامه..اون خانوم حرفامو باور نکرد...گفت هیچ احمقی یه دخترو با دست معاینه نمیکنه. داری دروغ میگی. اخرشم گفت پردت سالمه. وقتی ام از در میرفت بیرون گفت ببین..راستشو نگفتی من حس میکنم بهم دروغ گفت لطفن بهم بگید من پردم سالمه یا نه...خیلی نگرانم...من همه واقعیتو گفتم من نمیخام از بین رفته باشه...میشه لطفن راستشو بهم بگید...من خیلی وقتا ب خاطرش گریه میکنم...چون من هیچی نمیدونستم توروخدا شما بهم بگین
( این سوال 4 ماه قبل مطرح شد و 4 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام و خسته نباشید خانم دکتر مهربان، بنده یک سال و سه ماهه که ازدواج کردم ، شش ماه بعد از ازدواج ناخواسته بار دار شدم که توی هفته نهم بارداری به دلیل نا مشخص جنین خود به خود سقط شد. مرداد ماه مجدد برای بارداری اقدام کردم و الان در هفته ی 14بارداری هستم . که طبق سونوها همه چی خوبه. خیلی اتفاقی در بررسی سونوهای بارداری قبلی متوجه شدم که یکی از سونو ها مدل رحم رو کمانی اعلام کرده. ولی چه قبل از اون سونو و چه سونو های بارداری جدیدم اشاره ای به این مورد نشده، خیلی نگرانم. نمیدونم باید چکار کنم. رحم آرکوئیت خیلی خطرناکه، جایی خوندم باعث سقط میشه، ممکنه دلیل سقطم همین بوده باشه، چکار باید بکنم، نمیخوام این رو از دست بدم، خواهش میکنم راهنماییم کنید.الان به خاطر کارم توی یه شهر کوچیک زندگی میکنم که دسترسیم به پزشک های خبره کمه.
( این سوال 4 ماه قبل مطرح شد و 4 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام من با همسرم نزديكى محافظت نشده داشتيم كه من قرص ٨تا قرص ال دى خوردم ٧ روز بعد مجددا نزديكى نزديكى داشتيم كه در حين نزديكى متوجه خونريزى شديم اما ادامه داديم و نزديكى محافظت نشده بود الان ١٤ روز از اون اتفاق ميگذره، احتياج به آزمايش هست؟
( این سوال 4 ماه قبل مطرح شد و 4 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خسته نباشید،من 23ام مهر با نامزدم رابطه داشتم و چون امکان بارداری بود 25ام یک قرص 1.5 لونژیل خوردم،امروز که 4ام آبان هستش احساس درد دارم که یعنی ممکنه تو این چندروز خونریزی کنم ولی 2روز دیگه میخوام برم مسافرت و نمیخوام پریود شم،سوالم اینه میتونم از قرص ال دی برای تاخیر پریود استفاده کنم؟ ٱیا ضرر داره و اختلالی ایجاد میکنه؟
( این سوال 4 ماه قبل مطرح شد و 4 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باسلام.خانمی 24 ساله هستم.یک ساله ازدواج کردم ازابتدا با قرص ld جلوگیری کردم و الان قصد بارداری دارم 6شهریور پریود شدم بعد از اون دیگه جلوگیری نکردم تقریبا 50 روز پریود نشدم تا27مهر که پریود شدم تا امروز یکسره خونریزی دارم. بنظرتون علت بهم خوردن قاعدگی ام چیه؟و چرا خونریزیم قطع نمیشه؟در صورتی که من همیشه هفت روز پریود میشدم.در ضمن قبل از ازدواج قاعدگی منظمی داشتم.
( این سوال 4 ماه قبل مطرح شد و 4 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر مهربون.....من اولین روز ماه سوم بارداریمو تجربه میکنم......امروز از جوهر نمک و لکه گیر البته جدا از همدیگه استفاده کردم.....دهانم رو بسته بودم با پارچه اما باز یکم استشمام کردم... الان نگرانم....برای جنینم مشکلی پیش نمیاد؟؟نیازی هست برم سونو؟؟ی پیام چند ساعته پیشم فرستادم مبنی بر اینکه اصلا چیزی حس نمیکنم توی شکمم,احساس میکنم باید چیزی حس کنم.....تو هفته پنجم دکترم سونوم کرد گفت قلب جنین تشکیل شده و سالمه ولی ضربان قلب رو گفت الان جنین اذیت میشه بذارم گوش بدی
( این سوال 4 ماه قبل مطرح شد و 4 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر میشه بگید جواب این ازمایش بتا مثبت یانه Beta hcG <0.100
( این سوال 4 ماه قبل مطرح شد و 4 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام من تقريبا يك هفته پيش دچار خونريزي شدم .دكتر سونوكرافي نوشت.جواب سونوگرافي رو مينويسم. رحم با سايز نرمال داراي تصوير ميوم اينترامورال ١٥*١٥ ميليمتر در جدار راست جسم رحم بوده و اندومتر با ضخامت ٨ ميليمتر و اكوژن ديده شد.تخمدان راست كوچكتر از نرمال و حاوي يك فوليكول به قط ٩ ميليمتر است. تصوير كيست بزرگ١٠٠*١٣٠*١٤٠ ميليمتر حاوي دبري هاي ظريف زمينه اي پراكنده در حفره لگن با گسترش به سمت سنترال شكم ديده ميشود كه نيتواند از منشا آدنكس چپ باشد.بررسي تكنيلي با سي تي اسكن. بنده نوبت سي تي اسكن گرفتم ولي هنوز نوبتم نشد ميخواستم بپرسم طبق جواب سونو گرافي بنده مشكوك به سرطان هسم؟؟ لطفا جوابمو زود بديد.خيلي دلشوره دارم.ممنون.
( این سوال 4 ماه قبل مطرح شد و 4 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام و خسته نباشید. آزمایش بتا با تیتر ده هزار و TSH=0.1 و T4=12 برای سن حاملگی پنج هفته و پنج روز آیا طبیعی است؟
( این سوال 4 ماه قبل مطرح شد و 4 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر,ممنون از وقتی که میذارید برا پاسخ سوالات....خانم دکتر من الان بر اساس اولین روز اخرین پریودم وارد ماه سوم بارداری شدم....تو هفته عفتم رفتم پیش دکترم سونو گفتن قلبش تشکیل شده و سالمه اما یادم نیست گفتن بر اساس سونو چند هفتمه......ضربان قلب جنین را نگذاشتن گوش بدم گفتم اذیت میشه جنین الان تو این سن..........من یکم حساس شدم خانم دکتر,فکر میکنم چیزی باید احساس کنم توی دلم یا مثلا شکمم بزرگ بشه چون چیزی حس نمیکنم و شکمم زیاد بزرگ نشده....,یکم از حالت تهوعم و حساسیت سینه هام کم شده..........این حالات طبیعیه,توی بیمارستان ها برم امکان گوش دادن به صدای قلب بچم هست؟؟من تهرانی نیستم
( این سوال 4 ماه قبل مطرح شد و 4 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
شماره صفحه: 290 از 7608