شماره صفحه: 676 از 6719
سلام خانم دکتر.شبتون به خیر. من در حال سقط جنین 5هفته ایم هستم. البته fetal pol نبود فقط ساک و یولک ساک. عکسی رو ضمیمه میفرستم .با عرض شرمندگی . این چیه؟
( این سوال 6 ماه قبل مطرح شد و 6 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
دکترجان سلام،من حدودا5ماهه زایمان کردم وتقریباتاماه قبل مرتب خونریزی داشتم!یعنی مثلایک هفته خونریزی ،3,4روزپاک،مجداشروع میشد!وشدت وضعف داشت ولی غالباشدید بود،تاماه قبل که بعداز یک هفته پریودیم ،دوباره بعدازسه روزکه پاک شدم ،بازخونریزیم شروع شد ولی درحدسه روز!يعنی کمتراقبلوتاالان که تقریبایک هفته ازموعدم گذشته پاک هستم!ونگران!ماتواین مدت چندباررابطه داشتیم ولی همش جلوگیری طبیعی داشتیم-حالابعضی دوستان میگن ممکنه باردارباشی!!!واقعااحتمالش هس؟من دوباربیبی چک خارجی گذاشتم ولی نزدیک موعدم بوده نه بعدش!اگة الان بذارم و باز منفی باشه دیگه میشه مطمئن بودکه باردارنیستم؟راستی بچم شیرخودم رو میخوره- خانم دکترمن نزدیک موعدم دردهای پریودی شدیدی داشتم ولی فقط درحدنصفه روزخونریزی داشتم وتمام!الان میگم نکنه لانه گزینی بوده؟؟؟توروخدادقیق راهنماییم کنید-من شهرستانم ودکتر10روز دیگه بهم وقت داده! این مدت خیلی اذیت شدم نمیخوام باز برم آزخون بدم،الان دیگه بابیبی چک میشه مطمئن شد؟؟؟؟؟یابه خاطرشیردهیه؟توایام شیردهی عقب جلو انداختن تاچه حد طبیعیه؟؟؟
( این سوال 6 ماه قبل مطرح شد و 6 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دكتر عزيز،ببخشيد هفته ٣٠ بارداري هستم،خارش شديد تناسلي گرفتم،ترشحتام سفيد ر بدون بوست،فقط ناحيه خارجي خارش دارم،پماد كلوبتازول و كلوتريمازول مصرف كردم فايده نداشت،چه كار كنم؟ ممكنه عقونت باشه و براي جنينم مشكلي پيش بياد؟
( این سوال 6 ماه قبل مطرح شد و 6 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
باسلام خدمت خانم دكترعزيز من تخمدان پلى كيستيك دارم باتجويزدكترپنجمين ماهه متفورمين يك عددمصرف كردم پريودام٣ماه مرتب شددوباره ماه چهارم ٦روز عقب انداختم ازكيتم استفاده كردم هرماه منفى بودبنظرشمااين ماه كلوميفن استفاده كنم؟ درضمن ٩ كيلووزن كم كردم الان وزنم ٦٩ وقدم١٦٢ است واينكه چراباوجودمصرف متفورمين دوباره پريودم نامنظم شد؟ ممنون ميشم زودترجوابموبدين باتشكر
( این سوال 6 ماه قبل مطرح شد و 6 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام.2ماه میشه ازدواج کردم بشدت از نزدیکی واهمه دارم بعد 18روز از عروسیمون ب دکتر متخصص مراجعه کردم پرده امو چک کرد و گفت زود پاره میشه دو روز بعدش با یه ژل بی حسی اولین دخول انجام گرفت کمتر از ختنه گاه داخل واژن رفت ک اندازه یه دستمال خون اومد و دیگه نزدیکی نداشتیم تا 3هفته الان دوباره میخام نزدیکی داشته باشم خیلی میترسم شوهرم کلافه است دوباره اندازه ختنه گاه رفت داخل احساس کردم خیلی سفت مث دفعه اول درد داشت توروخدا کمکم کنید اگه پرده پاره شده پس دوباره چرا سفت؟ احتمال داره هنوز قسمتی از پرده باشه یعنی کلا پاره نشده باشه؟ کمکم کنید توروخدا ارامش ندارم
( این سوال 6 ماه قبل مطرح شد و 6 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام دکترمیخوام برای بارداری افدام کنم. لطف کنید مشکل ازمایش رو بگید چیه و چه دارویی پیشنهاد میکنید؟ با تشکر سال27 و زن ********result*********limit wbc-----8************4-10 lymph---3.2***********0.8-0.4 mid-----0.3***********0.1-0.9 gran----4.5************2-7 lymph%--39.8**********20-40 mid%-----4.4**********3-9 gran%----55.8*********50-70 RBC------6************4-5+++H hgb-----12.9********12-17 hct------40.6********36-51 MCV-----67.8********80-96++++L MCH-----21.5********26-34++++L mchc----31.7***********31-34 rdw-cv----14*********11-17 rdw-sd----35.4*******35-56 PLT--------592********150-450++++H mpv-------9.5********7-11 PDW-------18.3*******15-17++++H PCT--------0.562******0.108-0.282++++H ******************************************* CHOLOSTROL ****215 TRIGLYCERIDES***177 HDL*************40 LDL**************140
( این سوال 6 ماه قبل مطرح شد و 6 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر من اواسط یه رابطه جنسی فهمیدم کاندوم در امده ودر واژن جا مونده(بدون منی) بعد به یه ماما مراجعه کردیم که بعد از معاینه کردن گفت اشتباه میکنید و کاندوم اینجا نیست حتما بیرون افتاده. ماما دوباره با اصرار زیاد من معاینه عمیق تر و با دقت تری انجام داد ولیباز هم همون جواب و بهمون داد،اما من احتمال زیاد میدهم که کاندوم در واژن جامونده به نظر شما من اشتباه میکنم یا اون خانم ماما ویا راه حلی دارید من انجام بدم چون شرایطی هست که نمیتونم نوضیح بدم و خیلی هم نگرانم خواهش میکنم زود بهم جواب بدید ممنون
( این سوال 6 ماه قبل مطرح شد و 6 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام.در عین درماندگی پناه میارم به شما.لطفا هرچه زودتر جوابم روبدید.پای جان و جوانی یه دختر در میانه.دوستی دارم که پاکی و معصومیتش را چهار سال پیش ازش گرفتن و بهش تجاوز کردن.متاسفانه در یک خانواده بسیار سنتی و بسته زندگی میکنه که دخترای ده دوازده ساله رو شهر میدن و الانم همه ی دردشون ازدواج دختر ترشیده 23 سالشونه.خانم دکتر روضع روحی دوستم خیلی بده و تو این مدت دچار PTSDشده اما هیچ کس نمیخواد بفهمه این دختر درد داره و بیماره.بارها خودکشی کرده. بعد از ایام عاشورا و تاسوعا قراره براش خواستگار بیاد.از الان کمربند و کابل برقه که با بدن نحیفش تماس داره که مبادا اینم رد کنه.من راهی جز جراحی نمیدونم که اونم غیر ممکنه.شمارو به این روزای عزیز قسمتون میدم اگه راه دیگه ای هست کمکم کنید.بذارید ازدواج کنه از اون جهنمی که اسمش خونه بره بیرون.ازم راجع به قرص برنج پرسید.چند روز پیش میخواست خودشو از طبقه سوم پرت کنه من فهمیدمو مانع شدم..شمارو قرآن اگه راهی هست بگید.به یه دختر جوان و معصوم کمک کنید.فقط من میدونم اون تو این چند سال چی کشیده.دریغ نکنید نگید حقشه.بخدا تجاوز بود.ممنونم.درضمن نمیخوام کسی سوالمو بخونه.باز ممنونم
( این سوال 6 ماه قبل مطرح شد و 6 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دکتر عزیز . خسته نباشید یک ماه پیش رابطه مشکوک داشتم امروز تست بتا دادم منفی شد. چقد میتونم مطمئن باشم که باردار نیستم؟ چون پریود نامرتبی دارم و نمیتونم منتظر پریودم بمونم. ممنون از لطفتون
( این سوال 6 ماه قبل مطرح شد و 6 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام..من حدود یک هفته ست که متوجه شدم باردارم .. اما همسرم طی ماه گذشته کلاس بدنسازی میرفت و از داروهای زیادی در این زمینه {بدنسازی} استفاده کرده حتی داروهای کورتون دار میخواستم ببینم مشکلی برای بچه پیش نمیاد؟
( این سوال 6 ماه قبل مطرح شد و 6 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
سلام خانم دكتر عزيز ممنون از وقتي كه ميذارين ١ سئوال داشتم من الان توي ماه سوم بارداري هستم امروز ١ مقدار هيجان و استرس و ترس از موضوعي داشتم مي خواستم بدونم لازمه به دكتر مراجعه كنم براي سلامت جنين يا نيازي نيست ممنون از لطفتون
( این سوال 6 ماه قبل مطرح شد و 6 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام خدمت خانم دکتر عزیز من تقریبا شش سال است که ازدواج کردم ولی هنوز بچه دار نشدم دو بار حامله شدم اما بعد از ماه دوم لکه بینی داشتم و به فاصله یک روز سقط میکردم در ضمن طبق سونوگرافی هایم معلوم شد رحمم کرونه است آیا علت سقط میتواند کرونه بودن رحمم باشد..با تشکر
( این سوال 6 ماه قبل مطرح شد و 6 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام خانم دکتر من طبق سونو انجام شده در تخمدان چپ کیست مشکوک به آندومتریوما دارم. طبق تجویز پزشک از روز 15 ام سیکل به مدت 10 روز قرص پروژسترون خوردم. روزی که لکه بینی و خونریزی اولیه شروع شد بسته ی اول قرص سیپروترون کامپاند رو شروع کردم. الان 11 روزه که خونریزی دارم. در حالیکه پریودم معمولا 6 روزه بود. اما الان 11روزه خونریزی دارم که 4-5 روزه خونریزی شدید و مقدارش زیاده.درد هم دارم. خیلی نگرانم بابت طولانی شدن پریود وخونریزی. این علائم عادیه آیا؟؟؟ ممنون بابت پاسختون
( این سوال 6 ماه قبل مطرح شد و 6 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
@@@من امروز 8قاعدگی ام هست بایدامپول فاستیمون بزنم ولی دچارلکه بینی شدم ایا امپول بزنم مشکلی پیش نمی یادایا امپول فوستیمون خونریزیما قطع میکنه
( این سوال 6 ماه قبل مطرح شد و 6 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
با سلام دختر سه ماهم فتق ناف داره؟ درمان آن به چه صورتی است؟ با تشکر
( این سوال 6 ماه قبل مطرح شد و 6 ماه قبل به این سوال پاسخ داده شده است. )
شماره صفحه: 676 از 6719